Preşedintele FMF comentează confruntarea dintre Milsami şi Dacia pentru titlul de campioană

Embed:

Milsami şi Dacia se vor bate miercuri pentru titlu de campioană, la Orhei, în ultima etapă. Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Cebanu, susţine că nu există o favorită în acest duel.

După o pauză de 15 ani, campioana Moldovei la fotbal se va decide în ultima etapă. Liderul clasamentului, Dacia are nevoie de un egal pentru a cuceri titlul pentru a doua oară în istorie.

De partea cealaltă, gruparea din Orhei trebuie să învingă echipa din Capitală pentru a spera la trofeu.

"Meci capital. În meciul acesta, după mulţi ani, poate pentru prima dată în ultimul meci, se hotărăşte soarta campioanei Republicii Moldova. Poate un joc frumos nu o să fie, pentru că băieţii luptă pentru puncte", a spus preşedintele. 

Preşedintele Federaţiei de Fotbal, Pavel Cebanu nu vede o favorită în acest duel:  "Milsami joacă acasă. Spectatorii o să-i ajute. O să-i împingă înainte, dar Dacia în ultimele jocuri arată un joc foarte puternic, foarte bun. Aşa că totul se poate întâmpla."

Totodată, Cebanu susţine că dacă Milsami va pierde titlul, atunci va fi doar din vina sa. Gruparea din Orhei se afla pe prima poziţie în urmă cu cinci etape, însă a suferit două înfrângeri la rând, iar Dacia a ocupat fotoliul de lider.

"Milsami dacă o să piardă campionatul, l-a pierdut pe ultimii zece metri, spre finiş, pentru că aveau un handicap de puncte şi au pierdut după meciul cu Sheriff. Dar parcursul pe care îl are Dacia în ultimele etape arată că echipa a progresat şi acuma eu cred că moralul lor e mai sus decât la Milsami"  a opinat preşedintele Federaţiei. 

Milsami va deveni campioană dacă va învinge Dacia, iar Sheriff va câştiga partida cu Dinamo-Auto Tiraspol. În acest caz, Milsami, Dacia şi Sheriff vor fi la egalitate de puncte, iar gruparea din Orhei va fi avantajată de rezultatele din meciurile directe.

În cazul în care orheienii se vor impune în faţa lupilor galbeni, iar Sheriff nu va bate Dinamo-Auto, atunci se va disputa "meciul de aur" între Milsami şi Dacia.

Această partida ar putea să se dispute pe 30 mai pe stadionul "Zimbru" din Chişinău.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu