Preşedintele FMF, antrenorii şi fotbaliştii au felicitat microbiştii cu Anul Nou (VIDEO)

Embed:

Preşedintele FMF, Pavel Cebanu, antrenorii şi fotbaliştii au felicitat toţi microbiştii cu Anul Nou. Oamenii din fotbalul moldovenesc le-au urat tuturor sănătate, noroc şi cât mai multe realizări în 2014.

"În primul rând le urez la toţi sănătate. Se vede că în ţara noastră se schimbă lucrurile spre bine.  Le doresc tuturor un an nou fericit cu multe bucurii şi ca ţara noastră să prospere", a declarat Ceban.

"Le doresc tuturor microbiştilor răbdare şi doar răbdare. Sper că odată Moldova va ajunge la un al nivel în fotbal", a spus antrenorul Iurie Osipenco.

"Vreau să le doresc tuturor microbiştilor multă sănătate şi bunăstare financiară şi să vină la meciuri pentru ca fotbalul moldovenesc să devină mai spectaculos", a precizat antrenorul Sergiu Epureanu.

"Vreau să le urez fotbaliştilor să fie sănătoşi, să aibă succese şi noroc", a subliniat fotbalistul Valeriu Andronic.

"Vreau să le urez tuturor sănătate şi cât mai multe succes echipelor de club pentru a-şi îndeplini obiectivele. Cât mai puţine accidentări la fotbalişti, pentru că asta este cel mai important", a declarat fotbalistul Ion Jardan.

"Aş vrea să doresc întregii ţări multă sănătate, felicitări cu toate sărbătorile. Vrea să le urez la toţi ca anul care vine să fie mai bun, mai cu spor în toate", a conchis fotbalistul Cătălin Carp.

În 2013, naţionala Moldovei a avut o prestaţie bună, obţinând trei victorii şi tot atâtea meciuri le-a încheiat la egalitate. Selecţionata de tineret a încheiat anul pe locul doi în grupa preliminară a Campionatului European. La nivel de cluburi, Sheriff a jucat din nou în grupele Ligii Europei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu