Preşedintele FIFA ştie soluţia pentru a opri corupţia din fotbalul moldovenesc!

Embed:

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter a declarat că FMF trebuie să suspende pe viaţa jucătorii implicaţi, iar echipele participante la blaturi trebuie retrogradate. Şeful fotbalului mondial a salutat implicarea forţelor de ordine în aceste cazuri şi a numit Moldova - victimă a mafiei pariurilor.

Sepp Blatter s-a declarat mulţumit de faptul că forţele de ordine din Moldova au început lupta împotriva blaturilor din fotbal. Preşedintele FIFA a declarat că ţara noastră a devenit victima afacerilor cu pariurile ilegale.

"S-a întâmplat în Zimbabwe, a fost în San Salvador. Este peste tot. Şi trebuie să luptăm cu asta. Acestor oameni le este frică să se implice în ligile mari, pentru că acolo deja a început lupta împotriva lor. Fotbalul din Moldova a devenit victimă. Reacţia oamenilor din fotbal şi a autorităţilor este absolut corectă", a declarat Sepp Blatter, preşedintele FIFA.

Blatter le-a dat totuşi un sfat oficialilor de la Federaţia de Fotbal din Moldova, care ar putea să se implice în lupta contra meciurilor trucate.

"Opinia mea este că toţi jucătorii care au fost implicaţi în meciurile trucate trebuie să fie suspendaţi pe viaţă din fotbal. Fugăriţi din fotbal. Iar cluburile, cum s-a întâmplat şi în alte state, chiar şi din Europa, trebuie retrogradate," a mai adăugat Blatter.

Săptămâna trecută, Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi a Corupţiei a făcut percheziţii la sediile mai multor cluburi din Divizia Naţională şi a audiat peste 20 de jucători în cazurile meciurilor trucate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu