Preşedintele Curţii de Apel Economice dă asigurări că Î.S. "Registru" nu a fost atacată de raideri AFLĂ VERSIUNEA MAGISTRATULUI

Embed:

Decizia de încasare a peste 40 de milioane de dolari de la Întreprinderea de Stat "Registru" a fost luată de un complet de magistraţi de la Curtea de Apel Economică. Astfel, judecătorii Eugen Clim, Tamara Pelin şi preşedintele instanţei, Aureliu Colenco, au decis ca banii să ajungă în contul firmelor "Intercomsoft" şi "Andimit".

Aureliu Colenco a declarat, în exclusivitate, pentru Publika TV, că hotărârea emisă este una perfect legală. Mai mult, magistratul susţine că toate discuţiile despre aşa-numitul atac raider de la "Registru" sunt speculaţii, pentru că nu există niciun argument legal.

"Hotărârea este perfectă după părerea mea, de aceea suntem gata să răspundem la orice întrebare. Nici Curtea de Apel Economică, nici Judecatoria Economică de Circumscriptie pe acest caz nu a eliberat titlu executoriu. Nimeni nu a văzut dosarul, nu au vazut materialele, dar toţi vorbesc de atac raider. Este o apăsare asupra inviolabilităţii instituţiilor de judecată", a declarat Preşedintele Curţii de Apel Economice, Aureliu Colenco.

Preşedintele Curţii de Apel Economice crede că, în acest caz, premierul Vlad Filat a fost indus în eroare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu