Președintele Comisiei de la Veneția, încântat de numirea lui Alexandru Tănase în fruntea Ministerului Justiției

Președintele Comisiei de la Veneția s-a arătat încântat de numirea lui Alexandru Tănase la conducerea Ministerului Justiției. Gianni Buquicchio a declarat pentru qmagazine.ro că Tănase va contribui la promovarea democrației, protecţiei drepturilor omului şi a principiului legii în Republica Moldova.

"Sunt încântat să aflu că Alexandru Tănase a fost numit Ministrul Justiției Republicii Moldova. Doresc să-l felicit cu ocazia numirii în această funcție importantă. Cunoscându-l pe Alexandru Tănase de mulți ani, apreciez calitățile sale excelente de avocat constituțional. Sunt convins că el va contribui la promovarea democrației, protecției drepturilor omului şi a principiului legii în Republica Moldova", a declarat Președintele Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio.

CITEȘTE ȘI: Miniștrii desemnați au depus jurământul de învestire în fața șefului Legislativului. Candu: Să scrieţi o nouă pagină pentru Moldova

PUBLIKA.MD aminteşte că, ieri, noi membri desemnați ai Cabinetului de miniștri au depus jurământul de învestire în fața șefului legislativului, Andrian Candu, care a exercitat temporar interimatul funcției de președinte al țării.

Iar astăzi a avut loc prima ședință a noii formule guvernamentale.

CITEȘTE ȘI: Noii membri ai Executivului au participat la prima şedinţă de Guvern. Declaraţiile lui Leancă, Tănase şi Ulianovschi

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu