Preşedintele Braziliei: Suntem pregătiţi pentru Campionatul Mondial

Embed:

Brazilia este pregătită pentru Campionatul Mondial! Preşedintele acestei ţări, Dilma Rousseff, a declarat că toate arenele sunt gata, iar fanii brazilieni sunt mulţumiţi de ceea ce s-a realizat până acum. Declaraţia a fost făcută în prezenţa preşedintelui FIFA Sepp Blatter.

Preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff a dat asigurări că ţara sa este gata să găzduiască Cupa Mondială.

"Ştim că suntem gata. Stadioanele sunt gata. Unele dintre ele deja au găzduit meciuri din competiţiile interne a Braziliei. Fanii care au vizitat aceste arene au văzut că acestea sunt nişte structuri sigure şi confortabile", a declarat Dilma Rousseff.

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter a uitat de critici şi în prezenţa şefului statului i-a felicitat pe brazilieni pentru organizarea acestui turneu final, care urmează să înceapă săptămâna viitoare.

"Pe parcursul unei luni, tot mapamondul va umări la televizor ce se întâmplă în Brazilia. Cu siguranţă, va fi o Cupă Mondială care va aparţine Braziliei. Va fi un turneu brazilian pentru toată lumea", a spus preşedintele FIFA, Sepp Blatter.

Cea de-a 20-a ediţie a Cupei Mondiale de fotbal va începe pe 12 iunie, la Sao Paolo, cu meciul dintre naţionalele Braziliei şi Croaţiei. Competiţia la care vor participa 32 de selecţioanate de pe toate continentele va dura o lună, finala fiind programată pe 12 iulie, la Rio de Janeiro pe stadionul Maracana. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu