Președintele Barck Obama demonstrează că are talent și la beatbox (VIDEO)

Pentru cei care se întreabă ce ar putea face președintele Barack Obama după ce-și încheie ce-l de-al doilea mandat la Casa Albă răspunsul este simplu: președintele american și-a demonstrat în dese rânduri talentul muzical și pare să nu lase să-i scape nicio ocazie de a mai cânta câte ceva. De această dată Obama s-a întâlnit cu tineri vietnamezi la Ho Chi Minh, miercuri, în ultima etapă a unei vizite de trei zile în Vietnam, prilej cu care și-a etalat cunoștințele de beatbox, conform Agerpres.

Președintele american răspundea întrebărilor tinerilor vietnamezi când a fost interpelat de o tânără care i-a mărturisit că este solistă de hip-hop. Obama i-a cerut imediat să facă câteva rime freestyle și i-a dat ritmul susținând o scurtă sesiune de beatbox.

"Îți trebuie puțin ritm? Hai, cântă ceva" i-a cerut Obama.

"În vietnameză sau engleză?" a răspuns tânăra cu nonșalanță.

"În vietnameză desigur, deși nu o să înțeleg nimic din ce spui", i-a răspuns președintele.

Tânăra a improvizat câteva versuri în vietnameză pe ritm, în aplauzele celorlalți aproximativ 800 de tineri care participau la întâlnirea cu liderul american. Apoi i-a spus președintelui american că numele ei este Suboi și că a cântat despre oamenii foarte bogați care însă nu sunt fericiți.

Suboi, pe numele său adevărat Hang Lam Trang Anh, are 26 de ani și este o vedetă printre tinerii vietnamezi, fiind considerată "regina hip-hop" din această țară asiatică.

Următoarea destinație a turneului asiatic a președintelui american este Japonia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu