Preşedintele Asociaţiei Transportatorilor Privaţi, prins în flagrant cu luare de mită (VIDEO)

Embed:

Preşedintele Asociaţiei Transportatorilor Privaţi, Ion Mămăligă, a fost prins în flagrant pentru luare de mită. Potrivit ofiţerilor Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei, Mămăligă a fost reţinut în biroul său de serviciu, în timp ce primea 300 de euro de la proprietarul unui microbuz de pe linia 105. În schimbul acestei sume, Mămăligă i-ar fi promis bărbatului operarea unor modificări în acte, pentru a-i permite să activeze în continuare pe această cursă. 

Solicitat de Publika TV, Ion Mămăligă a refuzat să comenteze situaţia, precizând că va reveni cu detalii mai târziu.

Ion Mămăligă este şi directorul Agenţiei de Transport SRL "Microbuz" care deţine opt rute de microbuz în Chişinău.  Potrivit unei recente investigaţii efectuate de către Ziarul de Gardă, Mămăligă a fost acuzat în dese rânduri de mai multe ilegalităţi în domeniu, însă de fiecare dată acesta a reuşit să-şi demonstreze nevinovăţia. El a fost consilier municipal. A candidat pentru această funcţie şi la alegerile locale din 2011, fiind pe locul opt în lista PD. De pe această poziţie, însă, nu a reuşit să intre în Consiliu. Mămăligă este membru PD.

Potrivit ZdG, Ion Mămăligă spunea că nu s-a implicat şi nu vrea să se implice în scheme de vindere a rutelor de microbuz.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu