Președinta raionului Ungheni și-a depus mandatul. Cine o va înlocui pe Ludmila Guzun

Președinta raionului Ungheni, lidera organizației locale a PDM, Ludmila Guzun, și-a depus mandatul, după ce a fost aleasă deputată în Parlament în cisrcuscripția uninominală nr. 16 Ungheni, scrie expresul.md.

"Începând cu data de 8 aprilie, voi fi în activitate în Parlamentul Republicii Moldova și voi reprezenta cetățenii din circumscripția 16. Plecând, nu plec din raion. Voi fi aici și voi pune umărul la problemele din raion, având alte oportunități de atragere a fondurilor. Merg în Parlament deja cu unele propuneri care le-am acumulat pe parcursul mandatului de președintă de raion", a declarat Ludmila Guzun.

Ludmila Guzun a menţionat că-și dorește să aibă și în continuare o conlucrare frumoasă cu cetățenii și autoritățile locale: "Să continuați proiectele începute. Eu voi fi avocatul dvs. Pentru mine raionul Ungheni este drag. Părăsesc această funcție cu regret, dar sper că lucrurile vor decurge și mai bine în consiliul raional".

Interimatul funcției de președinte al raionului Ungheni va fi asigurat de Iulia Pancu, fostă șefă a Direcției Educație, aleasă cu circa trei luni în urmă vucepreședintă a raionului

Ludmila Guzun a fost aleasă în funcția de președintă de raion pe 20 august 2015.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu