Presa internaţională, stupefiată după ce Liverpool a reuşit să învingă FC Barcelona

Embed:

Presa internaţională a rămas şocată după ce Liverpool a reuşit să învingă FC Barcelona cu 4-0 în manşa retur a semifinalelor Ligii Campionilor şi să se califice în finală, un rezultat la care se mai aşteptau doar cei mai fanatici suporteri ai englezilor.

"În afara acestei lumi" au scris britanicii de la The Guardian despre echipa "cormoranilor". Jurnaliştii de la Bild l-au elogiat pe antrenorul Jurgen Klopp care au notat că el ar fi "Miracolul de la Liverpool".

Iar un ziar sportiv din Argentina a numit calificarea echipei de pe Anfield Road - "Lovitura secolului". Imediat după încheierea partidei, francezii de la L'Équipe au descris prestaţia grupării din Premier League printr-un titlu mai laconic - "Senzaţional".

Mai fascinaţi au fost cronicarii sportivi de peste Prut care au notat - "Uluitor! Nemaivăzut! Nemaiîntâlnit".

În schimb, jurnaliştii iberici au rămas stupefiaţi. "Naufragiu istoric pentru Barcelona pe Anfield" - a fost titlul care a apărut în ziarul de casă al catalanilor "Mundo Deportivo".

Jurnaliştii de la cotidianul "AS" au titrat că înfrângerea suferită de Barca e o "tragedie" iar jurnaliştii de la Marca au evidenţiat pe prima pagină că a fost "Măcel pe Anfield".

FC Liverpool s-a calificat pentru a doua oară la rând în finala Ligii Campionilor. Anul trecut, discipolii lui Jurgen Klopp au fost învinşi în ultimul act al celei mai importante competiţii intercluburi din Europa de Real Madrid cu scorul de 1-3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu