Presa germană: Unul dintre fiii lui Gaddafi ar fi murit într-un raid aerian

Embed:

Unul dintre fiii lui Muammar Gaddafi ar fi murit în urma rănilor într-un spital din Tripoli, anunță Realitatea, cu referire la publicaţia germană Bild.

Potrivit acesteia, un pilot al aviaţiei libiene, trecut în opoziţie, a atacat clădirea în care se afla el şi familia sa.

Pilotul ar fi intrat cu avionul în complexul Bab al-Aziziya din Tripoli, ţintă a bombardamentelor americane din 1986, potrivit The Times. De la mijlocul lunii februarie, când au început protestele, anume aici se adăpostea şi liderul libian.

Khamis, 27 de ani, este al şaselea fiu al lui Gaddafi şi comandantul brigăzii 32 care acţionează împotriva rebelilor. Guvernul libian însă a dezminţit informaţia.

Amintim că astăzi, 21 martie, Guvernul irakian a anunţat că se alătură forţelor de coaliţie care desfăşoară acţiuni militare în Libia. În această noapte, aliaţii au lansat peste 120 de rachete asupra obiectivelor militare libiene. În urma atacurilor a fost distrusă una dintre reşedinţele lui Muammar Gaddafi, considerată a fi un centru de comandă.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu