Presa din România: Andrei Năstase nu este interesat de soarta moldovenilor, se ocupă cu înlocuirea funcţiilor şi preluarea schemelor de contrabandă

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, nu este interesat de soarta moldovenilor, dar se ocupă cu înlocuirea funcţiilor şi preluarea schemelor de contrabandă. Aşa vede presa din România situaţa din Republica Moldova. 

Articolbiz.ro notează că odată numit în funcţia de ministru al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, înclocueşte funcţiile cheie din cadrul MAI cu rude, prieteni şi cumetri, în aşa mod încercând să înceapă reforma în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

"Pare foarte suspect acest lucru! Este evident faptul că Năstase nici pe departe nu-l interesează soarta moldovenilor şi haide-ţi să fim serioşi, la câte probe sunt aduse şi se vorbesc despre ele în 24 de ore se putea aresta toţi cei care dânsul îi condamna de diferite scheme. La o ultimă ediţie cu Natalia Morari, de la postul TV8, Andrei Năstase a fost întrebat de mai multe ori: ce facem? unde sunt dosarele? Andrei Năstase era iritat şi deranjat, fără să răspundă la vreo întrebare, motivând că derulează anchete. De fapt Năstase primordial se ocupă cu înlocuirea funcţiilor şi preluarea schemelor de contrabandă", scrie sursa citată.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu