Presa din Belarus nu dă nicio şansă de câştig Sheriff-ului

Embed:

Victoria echipei din Borisov în această seară i-ar putea asigura calificarea în primăvara europeană. Din această cauză un eventual succes al sherifilor în meciul cu BATE nici nu este luat în calcul de presa din Belarus. Sheriff are totuşi un susţinător în rândurile bieloruşilor. Este vorba de fostul atacant al galben-negrilor, Alexei Kuciuk.

Presa din Belarus este foarte optimistă înaintea meciului BATE - Sheriff. Un alt rezultat decât victoria nici nu este luat în calcul. Bieloruşii aşteaptă de la BATE ca ecuaţia calificării în primăvara europeană să fie rezolvată chiar astăzi.

"Un succes cu Sheriff pe terenul de acasă ar putea asigura echipei din Borisov accesul în primăvara europeană. Aritmetica este simplă. Pentru această performanţă ambele perechi trebuie să obţină aceleaşi rezultate ca şi acum două săptămâini, adica BATE să învingă Sheriff, iar Dinamo să ia toate cele trei puncte cu olandezii de la AZ." - scrie publicaţia sportivă din Belarus - Pressball

"Totul este clar. Bieloruşii aşteaptă de la BATE victoria în meciul cu Sheriff, iar de la Dinamo un succes cu AZ Alkmaar. Nu avem nevoie de senzaţii, băieţi. Doar repetaţi rezultatul din ultimele partide." - adaugă un blog al suporterilor din Belarus.

Sheriff are însă şi susţinători în Belarus. Unul dintre ei este fostul atacant al galben-negrilor Alexei Kuciuk, care a bifat pentru sherifi 133 de meciuri şi a marcat 64 de goluri.

"Am foarte multe lucruri ce mă leagă de campioana Moldovei. Acolo mult timp a lucrat tatăl meu. Iar eu de mai multe ori am devenit campion sub conducerea lui. Evident că voi ţine cu Sheriff. Cu BATE este posibil de jucat şi de obţinut un rezultat bun. Sunt sigur că băieţii vor fi motivaţi la maxim." - a dezvăluit într-un interviu Alexei Kuciuk.

Partida BATE - Sheriff se va juca astăzi de la ora 20:00

 

Lasă un comentariu