Preparatul care a devenit celebru în întreaga lume: Cum să-ți întărești oasele și articulațiile

Pe lângă tratamente medicamentoase și cure de suplimente alimentare, există și remedii naturiste pentru întărirea oaselor și articulațiilor. Acest remediu poate rezolva problema imobilității și a durerilor cronice, scrie realitatea.net.

Pe măsură ce îmbătrânim, corpul se degradează într-un ritm tot mai accelerat, iar principalele țesuturi afectate sunt cele conjunctive și cele osoase.

În multe cazuri, durerea poate deveni pur și simplu dizabilitantă. Genunchii susțin 80% din greutatea corpului, așa că trebuie îngrijiți, protejați, menajați și reparați atunci când își pierd din elasticitatea și densitatea normală. Pentru a obține acest remediu ai nevoie de două linguri de piper cayenne, 125 ml de ulei de măsline încălzit sau 250 ml de oțet de mere și ghimbir (o bucățică de 2-3 cm este suficientă). Astfel, amestecă ingredientele laolaltă și omogenizează preparatul bine până la obținerea unei consistențe păstoase.

Aplică-l pe zonele afectate, masează-l pe piele, apoi lasă-l să acționeze cel puțin 20 de minute.

Conform floaredetei.ro, tendoanele, ligamentele și oasele se vor întări, iar durerile vor dispărea complet după o cură mai îndelungată.

Remediul trebuie folosit doar extern.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu