Preoţii cer interzicerea angajării homosexualilor în şcoli, spitale şi în domeniul alimentaţiei publice

Embed:

Mitropolia Moldovei nu vrea homosexuali în şcoli, spitale şi în domeniul alimentaţiei publice. În cadrul unei şedinţe, reprezentanţii Bisericii au decis să expedieze, săptămâna viitoare, o cerere în acest sens Comisiei juridice a Parlamentului. Clericii vor solicita modificarea Legii privind egalitatea şanselor, astfel încât reprezentanţii minorităţilor sexuale să nu fie angajaţi în domeniile menţionate.

"Legea de egalitate a şanselor a deschis larg poarta şi a creat un rai pentru homosexuali. Cerem să-i mai stopeze un pic, să nu le permită să se angajeze în câmpul muncii în instituţiile de invăţământ, în instituţiile de ocrotire a sănătăţii şi în cele de alimentaţie publică. Închipuiţi-vă că un homosexual, 92 la sută dintre care sunt purtători de HIV, de SIDA, se angajează la o staţie de transfuzie a sângelui. Aceasta ar fi o catastrofă", a declarat Episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel.

Preoţii au mai solicitat Comisiei juridice a Parlamentului o alternativă vaccinării copiilor. La şedinţa sinodului, reprezentanţii Mitropoliei Moldovei au luat deciza să se adreseze Consiliului Coordonator al Audiovizualului şi unor posturi TV cu cererea de a exclude difuzarea spoturilor publicitare şi emisiunilor care au un caracter sexual. Potrivit feţelor bisericeşti, informaţia de acest gen afectează psihicul şi sufletul oamenilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu