Premiu de 5 lei pentru campioana Moldovei la volei de plajă feminin!

Embed:

Competiţie cu fond de premii de doar... 8 lei! Este vorba de Campionatul Moldovei la Volei de plajă feminin, care s-a încheiat în acest week-end. Echipa Sweets din Chişinău a devenit campioană şi s-a ales cu medalii, diplome şi un premiu de 5 lei! Jucătoarele consideră că statul îşi bate joc de ele nealocând nici măcar un bănuţ pentru acest gen de sport.

Campionatul naţional de volei de plajă feminin din acest an a avut un fond total de premii de opt lei, suma fiind "cerşită" de către organizatorii competiţiei de la spectatori. Aceştia au făcut gestul pentru a scoate în evidenţă totala indiferenţă cu care organele statului tratează această competiţie. Inutil de remarcat faptul că statul nu a alocat niciun leu.

"Am adunat de la spectatorii care au venit la meciuri nişte bani pentru ca să le dăm ceva laureatelor. Am adunat 8 lei: 5 lei pentru primul loc, 2 lei pentru al doilea şi un leu pentru locul 3", a menţionat Grigori Valianin, organizator.

Campioană en-titre, echipa Sweets din Chişinău a cucerit titlul şi în acest an, după ce a învins în finală formaţia W.K., cu 2-0.

Cei mai mulţumiţi de competiţie au fost spectatorii, care au rămas copleşiţi de frumoasele sportive.

La ediţia din acest an a campionatului naţional de volei de plajă au participat 13 echipe, toate din Chişinău, cu excepţia uneia din Dubăsari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu