Premiile pentru cele mai proaste producţii cinematografice: Adam Sandler are cele mai multe nominalizări

Embed:

În acelaşi timp, nominalizările premiilor pentru cele mai proaste producţii cinematografice "Zmeura de Aur" au fost anunţate deja. La fel ca şi în anii precedenţi, topul este condus de producătorul, actorul şi scenaristul Adam Sandler.

Comedia "Grown Ups 2", cu Adam Sandler în rolul principal, a primit opt nominalizări la premiile Zmeura de Aur. Pelicula a reuşit contraperformanţa de a fi numită la opt categorii diferite, printre care "Cel mai prost film", "Cel mai prost scenariu", "Cel mai prost actor în rol principal", "Cel mai prost actor în rol secundar", "Cea mai proastă actriţă" şi "Cel mai prost regizor.

La categoria "Cel mai prost film al anului" mai concurează peliculele "After Earth", "A Madea Christmas" şi "Movie 43". Fiecare a primit câte şase nominalizări.

În acest an, cineastul Tyler Perry a fost nominalizat la categoria "Cea mai proastă actriţă" pentru rolul din "A Madea Christmas". La această categorie mai concurează actriţele Selena Gomez, Lindsay Lohan, Naomi Watts, Halle Berry şi Michelle Pfeiffer pentru rolul din pelicula "The Family".

Adam Sandler îi va avea în calitate de contracandidaţi la categoria "Cel mai prost actor" pe Keanu Reeves, Jason Statham, Ashton Kutcher, Johnny Depp, Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone.

Premiile "Zmeura de Aur" au fost create în 1980 ca un "antidot" la frenezia care cuprinde Hollywoodul în sezonul premiilor cinematografice. Cea de-a 34-a gală Zmeura de Aur se va desfăşura cu o zi înainte de decernarea premiilor Oscar, pe 1 martie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu