Premiile Kids Choice 2017. Selena Gomez a fost desemnată cea mai bună interpretă

Copiii și-au ales starurile la gala Kid`s Choice de la Los Angeles. Marii câștigători au fost Selena Gomez şi Shawn Mendes care s-au ales cu cele mai importante trofee ale serii.

Selena Gomez a fost desemnată cea mai bună interpretă. Ea este deja o veterană a premiilor Kid`s Choice, având în palmares încă zece trofee. La categoria cel mai bun cântăreț, copiii l-au ales pe Shawn Mendes.

Trupa preferată a micuților este Fifth Harmony. Fetele au plecat acasă și cu premiul pentru cel mai bun hit al anului, "Work from Home".

Cei mai buni actori au fost desemnaţi Chris Hemsworth și Melissa McCarthy. De asemenea, Ellen DeGeneres a luat trofeul pentru cea mai bună voce dintr-un film animat.

Unele celebrităţi au venit la eveniment cu întreaga familie. Cântăreața Mariah Carey și fostul ei soț au venit împreună cu gemenii lor, Morrocan si Monroe.

În total, au fost oferite 22 de premii. Copii au desemnat și cele mai bune show-uri TV, cele mai tari jocuri și cea mai interesantă carte. Ei au votat pe site-ul oficial al concursului, prin intermediul unei aplicații mobile sau a rețelelor de socializare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu