Premiile Goya 2020 ale cinematografiei spaniole se vor desfăşura la 25 ianuarie în Malaga

Ediţia din 2020 a Premiilor Goya ale cinematografiei spaniole se va desfăşura la 25 ianuarie în oraşul Malaga la Palatul Sporturilor José María Martín Carpena, potrivit vicepreşedintelui Academiei Spaniole de Film, Rafael Portela, scrie agerpres.ro.

El a precizat că citirea nominalizărilor ediţiei din 2020 a Premiilor Goya se va face pe 2 decembrie şi că viitoarea gală va fi plină de "surprize şi noutăţi", care va face posibilă desfăşurarea spectacolului în această sală destinată sporturilor.

Portela a anunţat că intenţia Academiei şi Primăriei din Malaga este de a realiza în oraş o serie de "activităţi prealabile" legate de filmele şi actorii nominalizaţi, pentru "a-i pune în contact" cu locuitorii în perspectiva acestei "mari nopţi".

Referitor la alegerea localităţii Malaga, Portela a considerat că este vorba de "un oraş foarte primitor şi cu o tradiţie culturală excepţională".

Pentru această mare gală a cinematografiei spaniole, el a anunţat că se aşteaptă "la o cascadă extraordinară" de producţii.

Multe dintre peliculele participante au fost recompensate cu premii la festivaluri importante, precum cel de la Cannes, sau au fost deja nominalizate la actuala ediţie a Mostrei de la Veneţia şi la Festivalul de film de la San Sebastian.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu