Premierul Vlad Filat, solidar cu decizia FMF: Dacă au avut motive, atunci bravo lor

Embed:

Meciurile trucate din fotbalul moldovenesc au ajuns şi în vizorul prim-ministrului Vlad Filat. Acesta este de acord cu suspendarea lui Valeriu Reniţă şi Sergiu Caraman din activitatea fotbalistică din cauza blaturilor. La fel, premierul a declarat că îşi doreşte un stadion naţional multifuncţional, proiectul căruia va fi lansat peste trei luni.

"Dacă au avut motive pentru asemenea decizii, atunci bravo lor. În cazul în care Federaţia de Fotbal va solicita implicarea instituţiilor statului pentru anchetă noi vom oferi sprijinul necesar", a declarat prim-ministru Vlad Filat.

Premierul Vlad Filat, care este totodată şi preşedintele Comitetului organizatoric pentru pregătirea şi participarea lotului naţional olimpic la Jocurilor Olimpice de vară din 2012, a declarat că vrea un stadion naţional multifuncţional.

"Este vorba de un complex sportiv şi nu numai de un stadion. Nu este suficient să construim doar a un stadion de fotbal şi să nu asigurăm infrastructura pentru atletism sau pentru alte activităţi sporitve", a spus premierul.

Pentru realizarea acestui proiect, Filat a spus că se va forma o nouă comisie la nivel de guvern, iar peste maxim trei luni, va fi lansat proiectul pentru construcţia noului stadion naţional.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu