Premierul Vlad Filat a obţinut în 2010 un venit de peste 8,5 milioane de lei VEZI CUM A CÂŞTIGAT BANII

Embed:

În 2010, premierul Vlad Filat a obţinut un venit din salariu mai mic decât în 2009 cu aproape 58 de mii de lei. În acelaşi timp, afacerile din Moldova i-au adus un profit mai mare decât în 2009. Cel puţin aşa arată declaraţia de avere a prim-ministrului, făcută publică astăzi.

Vlad Filat a câştigat anul trecut, din salariu, aproximativ 164 de mii de lei. Însă cea mai mare parte a venitului său provine din acţiunile pe care le deţine la companiile din ţară - peste opt milioane de lei, cu un milion mai mult decât în 2009.

În acelaşi timp, veniturile obţinute din afacerile de peste hotare au fost mai mici. În 2010, cota-parte pe care o deţinea într-o companie din Iaşi, România, valora aproximativ 11 milioane de lei. Filat este acţionar majoritar al acestei Societăţi pe Acţiuni din Iaşi.

De asemenea, premierul moldovean mai deţine în proprietatea sa un imobil de 376 de metri pătraţi în Chişinău, în valoare de 4,6 milioane de lei, şi două automobile.

Premierul Vlad Filat a obţinut în 2010 un venit de peste 8,5 milioane de lei. Venitul obţinut de premier la locul de muncă a fost de aproximativ 164.000 de lei. Venitul obţinut din valori mobiliare şi imobiliare a fost de circa 8,4 milioane lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu