Premierul Pavel Filip s-a întâlnit cu noua ambasadoare a Germaniei la Chișinău, Angela Ganniger

Aspecte privind dezvoltarea cooperării moldo-germane au fost discutate astăzi la întrevederea prim-ministrului Pavel Filip cu noua ambasadoare a Germaniei la Chișinău, Angela Ganniger.

Premierul a apreciat caracterul durabil și constructiv al dialogului moldo-german și a exprimat deschiderea pentru intensificarea cooperării bilaterale în domenii cheie:

"Vreau să vă asigur că veți avea o colaborare foarte bună cu Guvernul Republicii Moldova, așa cum a fost mereu. Suntem gata să vă oferim tot suportul de care aveți nevoie".

În cadrul discuțiilor, Pavel Filip a reiterat că realizarea obiectivului de integrare europeană este prioritatea numărul unu al Guvernului Republicii Moldova, care va continua implementarea acțiunilor incluse în agenda de reforme bazată pe Acordul de Asociere și Acordul de Liber Schimb cu UE.

În context, premierul a mulțumit părții germane pentru suportul oferit în acest parcurs, inclusiv la nivel practic prin programe de asistență bilaterală.

La rândul său, oficialul german a apreciat deschiderea Guvernului și a salutat buna colaborare cu țara noastră în mai multe domenii, exprimând, totodată, interesul pentru dezvoltarea cadrului de cooperare.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu