Premierul Filip: VIAŢA BATE MOŢIUNEA. Votul de azi ne încurajează să muncim şi mai mult

Embed:

Şedinţa de astăzi a Guvernului a început pe o notă optimistă. Premierul Pavel Filip a declarat că votul de încredere de astăzi din Parlament pentru respingerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului îi încurajează să muncească şi mai mult.

"Am scăpat necenzuraţi. Viaţa bate moţiunea şi aduc felictări cu această ocazie celor care au muncit pentru a oferi încredere. Respectăm acest exerciţiu democratic. Aşa cum am spus şi în Parlament, mai repet că această moțiune de cenzură a fost un exercițiu pur demagogic, confuz din punct de vedere ideologic și lipsit total de soluții din punct de vedere practic. Votul de astăzi din Legislativ ne încurajează să muncim şi mai mult de acum încolo", a precizat Filip.

Totodată, prim-ministrul a mulţumit celor care au muncit pentru ca Moldova să aibă un acord de finanţare cu FMI. 

"Vă felicit cu acest rezultat extraordinar. S-a muncit şi mulţumesc tuturor celor implicaţi în negocieri. S-a muncit mult, dar vom munci şi mai mult. Reformele vor fi realizate în a doua jumătate a anului", a conchis Filip. 

PUBLIKA.MD aminteşte că moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Filip a fost votată de 30 de deputați, mai puțini decât au semnat documentul. Mai mult ca atât, o parte din ei a lipsit de la ședința Parlamentului. Numărul necesar pentru demisia Executivului este de 51 de voturi.

De la ședința de astăzi a lipsit mai mult de jumătate din deputații liberal-democrați, care au semnat moțiunea de cenzură. Aceștia au invocat motive de sănătate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu