Premierul Filip publică un mesaj în care un fost ministru îl amenință că se aliază cu Năstase dacă postul soției sale e restructurat

Embed:

Premierul Pavel Filip este şantajat de fostul ministru al Apărării, Valeriu Troenco. Despre acest lucru a vorbit chiar şeful Cabinetului de Miniştri, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Filip, Troenco i-a scris un mesaj privat în care spune că, dacă soţia lui va fi concediată de la întreprinderea de stat "Registru", el va trece de partea liderului Partidului Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

Premierul a calificat mesajul ca pe ameninţare şi afirmă că acest lucru este inacceptabil. El a mai adăugat că nu ştie dacă soţia lui Troenco lucrează la "Registru" şi nici nu va verifica această informaţie.

"Dacă îl vedeți însă și pe el că a devenit mare luptător pentru "dreptate" pe la opoziția protestatară, să știți ce-l mână în luptă," a scris Pavel Filip.

La rândul său, Valeriu Troenco a declarat pentru Publika TV că, într-adevăr, i-a transmis premierului acest mesaj, doar că nu-l consideră o ameninţare.

El a explicat că soţia lui a atins vârsta de pensionare şi a fost anunţată că va fi concediată.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu