Premierul a cerut conducerii MAI şi a MS să fie vigilenţi în perioada sărbătorilor de iarnă

Embed:

Premierul Pavel Filip a făcut apel către conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) şi cea a Ministerului Sănătăţii (MS) să asigure o supraveghere continuă pentru a evita producerea unor evenimente neplăcut în perioada sărbătorilor de iarnă.

"Suntem pe finalul anului, în cadrul sărbătorilor de iarnă. În atmosferă este deja acest spirit de sărbătoare. Vreau să vă transmit dumeavoastră şi tuturor cetăţenilor cele mai bune gânduri şi urări de bine. Sperăm că 2017 va fi mai bun decât 2016, în care am fost în situaţia să gestionăm o criză. 2017 va fi un an în care cetăţenii vor simţi schimbările în rep moldova. Sărbători fericite şi gânduri bune", a declarat premierul Pavel Filip. 

"În fiecare an în acestă perioadă trebuie să fie foarte vigilenţi cei de la MAI, mă refer şi la poliţie şi la pompieri. Avem multe cazuri, sunt incendii care se soldează cu tragedii. În acelaşi timp şi Ministerul Sănătăţii trebuie să fie vigilent pentru că după o perioadă de post se întâmplă, cu părere de rău intoxicaţii, trebuie să fiţi foarte bine organizaţi, mai ales că ţine de Serviciul de Urgenţă", a spus premierul. 

Totodată, premierul a cerut Serviciului Vamal şi Poliţiei de Frontieră să asigure o bună gestionare a traficului la frontieră pentru ca moldovenii care se întorc în ţară să nu aştepte mult timp în vamă. 

"Deja au început să vină foarte mulţi cetăţeni de peste hotare. Este tot mai multă lume şi tot mai mult transport la Vamă. Rugămintea este să vă organizaţi cât se poate de bine, să fiţi în contact permanent şi cu vecinii pentru ca oamenii să aştepte mai puţin timp în vamă", a spus Filip. 

PUBLIKA.MD aminteşte că astăzi are loc ultima şedinţă din acest an a Cabinetului de Miniştri. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu