Premierele Salonului Auto de la Detroit în mai puţin de 180 de secunde (VIDEO)

Embed:

Pick-up-urile și supercarurile sunt vedetele expoziției auto de la Detroit din 2015 – primul eveniment major din acest an, scrie autostrada.md.

Coupeul Ford GT a reușit să devină cea mai importantă premieră de la NAIAS 2015, fiind printre puținele automobile despre existența căruia nu se știa din timp.

O altă premieră importantă a fost Acura/Honda NSX – supercarul ajuns la a doua generație abia la 8 ani distanță de la scoaterea din producție a primei generații. Mulți au așteptat cu sufletul la gură acest vehicul nipon, și acum putem în sfârșit să spunem că noul supercar este într-adevăr unul foarte frumos. 

La expoziție s-au prezentat și germanii de la Audi, Mercedes-Benz și Porsche cu SUV-uri foarte importante, care în următoarele luni vor ajunge pe străzile orașelor din întreaga lume.

Iar Cadillac ne-a arătat că are planuri serioase în ceea ce privește lupta cu tripleții Audi RS6/BMW M5/Mercedes S63 AMG, prezentând berlina CTS-V cu tocmai 640 de cai putere!

Și Lexus va încerca să ademenească clienții acestui segment, doar că proiectul lor impresionează ceva mai puțin, fiind un GS F cu nici 500 de cai putere sub capotă.

Urmăriţi o galerie amplă de fotografii de la evenimentul auto american pe autostrada.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu