Premierele anului 2018. Marvel lansează trei filme despre supereroi. Care este cel mai aşteptat de fani

Embed:
Industria cinematografică de la Hollywood a pregătit, pentru acest an, mai multe filme, care, potrivit specialiştilor în domeniu, se vor bucura de succes.

De această dată, Iron Man, Captain America, Thor și ceilalți supereroi Marvel vor trebui să-l înfrunte pe Thanos, distrugătorul de lumi, care a venit pe Pământ pentru a se răfui odată și pentru totdeauna cu ei. Fanii îi vor putea urmări din nou pe actorii Robert Downey Jr, Mark Ruffalo sau Chris Hemsworth, care vor intra din nou în pielea personajelor lor preferate.

O altă producție Marvel îl prezintă pe primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther. Acesta și-a făcut deja apariția în filmul Captain America: Civil War. Eroul principal, T'Challa, este prințul Wakandei, o țară africană. Acesta va fi nevoit să-și apere baștina de răufăcători, care au invadat-o pentru a extrage vibraniumul, un metal prețios descoperit într-un meteorit.

Deadpool se întoarce pe marile ecrane după ce prima peliculă s-a bucurat de un succes enorm. Actorul Ryan Reynolds va îmbrăca din nou costumul roșu și va intra în pielea simpaticului supererou pentru a lupta împotriva răului. Filmările, care au avut loc în Canada, s-au lăsat cu o tragedie. O cascadoriță a murit chiar pe platoul de filmare în urma unui truc nereușit.

Alte pelicule așteptate de fani în 2018 sunt Lara Croft: Tomb Raider, Jurassic World 2 sau Bohemian Rapsody.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu