PREMIERĂ! Sfântul Gheorghe Suruceni va juca în preliminariile Ligii Europei

Embed:

Sfântul Gheorghe Suruceni va juca în premieră în preliminariile Ligii Europei. Elevii lui Sergiu Cebotari au învins fără drept de apel formaţia Codru Lozova în etapa a 24-a a Diviziei Naţionale cu scorul de 4-0 şi şi-au asigurat matematic cel puţin locul 3 în clasament.

Cu 4 meciuri rămase de disputat în actuala ediţie de campionat, "sfinţii" se află pe treapta a doua şi au 15 puncte avans faţă de Milsami, orheienii fiind pe 4. Asta înseamnă că gruparea din Suruceni nu va coborî de pe podium până la sfârşitul sezonului competiţional.

În partida cu Codru pentru grupparea din Suruceni au înscris Sergiu Istrati, Gareghin Kirakosian, Dumitru Mandrîcenco şi Vitalie Plămădeală.

Liderul clasamentului, Sheriff Tiraspol, a câștigat cu 2-0 partida cu Dinamo-Auto. Croatul Andrej Lukic a fost autorul celor două goluri ale "viespilor". Tiraspolenii mai au nevoie de un singur punct pentru a cuceri al 18-a titlu.

Petrocub-Hînceşti a încheiat la egalitate, scor 1-1, disputa de pe teren propriu cu Milsami Orhei. Fundașul oaspeților Vasile Jardan a profitat de o gafă uriașă comisă de portarul Cristian Avram și punctat în minutul 73. Replica hînceștenilor a venit peste 6 minute, golul fiind marcat de Iaser Țurcan.

O altă partidă din cadrul etapei a 24-a dintre Speranţa Nisporeni şi Zimbru Chişinău s-a terminat nedecis , scor, 0-0.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu