Premieră pentru ţara noastră. Campania "10 pentru Moldova", în ochii invitaţilor şi finaliştilor

Embed:

O premieră naţională, cu elite care trebuie cunoscute şi promovate. Aşa au caracterizat evenimentul din această seară participanţii la Gala "10 pentru Moldova".

"Este o atmosferă foarte plăcută în sală, văd şi politicieni şi muzicieni şi oameni de diferite confesiuni", a spus naistul Constantin Mosckovici.

"De la momentul lansării acestei idei, fiecare din noi, cei care suntem acasă şi cei care sunt plecaţi, dar sunt cetăţenii noştri, şi-au dorit să fie mult mai buni", a spus deputatul PD Valentina Stratan.

"E o premieră pentru Republica Moldova această cercetare. O să vedeţi topul, o să vedeţi premiile şi o să vă daţi seama în ce ţară trăim. O să avem surprize", a spus directorul IMAS, Doru Petruţi.

"Vreau să felicit toţi telespectatorii Publika TV pentru profesionalismul pe care l-au demonstrat. Aţi demonstrat că presa în Republica Moldova poate deveni puterea a patra", a declarat preşedintele CCA, Marian Pocaznoi. 

"Aveţi o misiune foarte grea. Mai ales că avem oameni foarte orgolioşi, care nu vor să ne răspundă la întrebări", a spus conducătorul Orchestrei "Lăutarii", Nicolae Botgros.

"Atunci când aveţi numai dumneavoastră programe sociale, atunci când numai dumneavoastră aveţi grijă de stat, poate că este cazul să preluaţi guvernarea ţării", a spus regizorul Valeriu Jereghi.

"Elitele fac istoria, nu naţiunile, şi atunci elitele trebuie implicate în plan social, în activităţi sociale, să fure mai puţin, să conducă mai bine în interes public şi să aibă viziune", a spus jurnalistul român Mihai Tatulici.

Câştigătorii Galei "Zece pentru Moldova" au fost selectaţi în urma unui sondaj de opinie, realizat de IMAS Chişinău. Studiul a fost efectuat pe un eşantion de 1.100 de persoane, din 75 de localităţi din ţară. Marja de eroare este de plus minus trei la sută.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu