PREMIERĂ pentru Moldova! O interpretă va participa de trei ori la concursul naţional Eurovision

Embed:

Eurovisionul atrage vedetele ca un magnet. În premieră pentru Moldova, una dintre solistele trupei Glam Girls, Lidia Isac, va participa la selecţia naţională a concursului de trei ori şi în trei ipostaze diferite. Producătorul trupei, Serghei Orlov, nu vrea să piardă nicio posibilitate de a ajunge pe scena Eurovisionului din Viena.

Trupa Glam Girls este la a treia participare la Eurovision. În 2015, Glam Girls au ales să concureze cu o piesă în limba română.

''Piesa se numeşte Magia, autorii sunt Sandu Gorgos şi text, Alina Dabija. Magia a fost scrisă mai mult pentru public, nu pentru Eurovision. Am dori să avem şi un videoclip, dar vom vedea care va fi impactul piesei asupra publicului. Neaparat o să placă'', a spus Lidia Isac.

Anul acesta Lidia Isac va ieşi de trei ori pe scena concursului naţional Eurovision: cu trupa Glam Girls, solo şi în back vocal cu Trupa SunStroke Project.

Decizia îi aparţine  producătorul trupei Glam Girls, Serghei Orlov. El a decis astfel după participarea Lidiei Isac la concursul  Novaia Volna.

''Participăm împreună, cât şi eu de una singură. Deasemenea am o piesă compusă de autori din Republica Moldova, membrii trupei Sunstroke Project, Anton Ragaza şi Serghei Stepanov. Titlul piesei este ''I can breath without you''. O piesă foarte emoţionantă. Numai Lidia o să iasă pe scena Eurovision de două ori''.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu