Premieră pentru cinematografia moldovenească. La noi în ţară se filmează un FILM HORROR

Embed:
Premieră pentru cinematografia moldovenească. La noi ţară se filmează o peliculă de groază, premiera căreia va fi prezentată în SUA. Filmul horror „Charllote” relatează istoria misterioasă a unei fetițe care distruge destine şi este realizată, grație unui parteneriat între regizorul moldovean Igor Sadovski și a unei companii de producție americane.

Filmările au început acum două săptămâni și chiar dacă proiecția este în limbă engleză, pe platourile de filmare sunt doar actori din țara noastră.

„E vorba de o emisiune în televiziune la care eu o invit, cu foarte mult greu, că e o acțiune întreagă până la asta. Ea vine să demonstreze niște lucruri, niște obiecte misterioase, dar mai sunt niște mici secrete care nu trebuiesc dezvăluite publicului. Sunt un personaj mistic și ceva mai mult veți vedea deja pe marele ecrane”, a spus Andrei Porubin şi Irina Rusu.

„Personajul Charlotte de fapt nu vorbește engleză, spune numai un cuvânt în limba suedeză „Hallon” ce înseamnă zmeură. Ea e în căutarea zmeurei din copilărie, care era dulce și restul zmeurei din viața ei nu mai avea gust”, a spus regizorul, Igor Sadovski.

Rolul Charlottei i-a revenit Cristinei Sadovski, fiica regizorului.

„ Am intrat ușor, îmi place de ea. Când am citit scenariul, atunci mi-a plăcut despre ce e vorba”, a spus actrița, Cristina Sadovski.

În filmări este implicată o echipă de 30 de profesioniști din țara noastră. Directorul de imagine este un italian.

„Îmi place să lucrez aici, pentru că aveți profesioniști cu inima mare. Este o echipă bună şi au o engleză perfectă. Moldovenii vorbesc mai bine ca italienii engleza. Ca la Hollywood”, a spus directorul de imagine, Angelo Stramaglia.

Costul filmărilor se ridică la 980 de mii de lei, bani oferiţi de Centrul Naţional de Film.
Premiera peliculei va avea loc la la începutul anului viitor.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu