Premieră pentru boxul moldovenesc. În ţara noastră s-a organizat un seminar internaţional pentru antrenori

Embed:

Pentru prima dată în istoria boxului moldovenesc, în ţara noastră s-a organizat un seminar internaţional pentru antrenori. Evenimentul este condus de instrucori a federaţiei internaţionale de box, iar la finalul seminarului, participanţii vor primi licenţe de antrenori.

Printre participanţii seminarului de box de la Chişinău se numără şi doi antrenori din Irlanda.

"Suntem aici ca să învăţăm. Nu contează câţi ani activezi ca antrenor, în fiecare zi înveţi ceva nou. Aceste cursuri îţi deschid mintea şi reprezintă o posibilitate de a învăţa unele chestii noi, din diferite părţi ale lumii", spune unul din ei.

"Este un eveniment binevenit care se desfăşoară pentru prima dată. Aflăm cunoştinţe noi. Boxul avansează, progresează, sunt multe reguli noi", a afirmat antrenorul moldovean Igor Untilă.

La finalul acestui seminar, participanţii vor primi licenţa de antrenor de categoria întâi. În 2013, forul mondial de box a anunţat că aceste licenţe sunt obligatorii.

La seminar participă 27 de antrenori de box din Moldova, Rusia, Belarus, Kazahstan, Uzbekistan şi Irlanda. Cursurile vor avea loc până pe 31 martie. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu