PREMIERĂ pentru Adriano de Souza. Sportivul a devenit campion mondial la surf

Embed:

Adriano de Souza a devenit campion mondial la surf pentru prima dată în carieră. Brazilianul a câştigat titlul în ultima etapă a circuitului după duelul dramatic din finală cu Gabriel Medina

Adriano de Souza a avut un parcurs de invidiat la Billabong Pipe Masters, ultima etapă a Campionatului Mondial de Surf. Brazilianul nu le-a dat nicio şansă adversarilor săi din optimi, sferturi şi semifinale, reuşind să obţină de fiecare dată victorii spectaculoase.

În finală Adriano de Souza l-a întâlnit pe compatriotul şi campionul mondial din 2014, Gabriel Medina. De Souza s-a impus cu o diferenţă de şase puncte şi a cucerit titlul mondial. Proaspătul campion i-a dedicat acest succes prietenului său Ricardo dos Santos, care a fost împuşcat în acest an.

"Este o senzaţie incredibilă. Îi dedic trofeul fratelui meu Ricardo dos Santos. Acest tatuaj este în memoria lui. Cuvintele inscripţionate aici descriu viaţa lui. Ele se descifrează: forţă, echilibru şi dragoste. Acestea au fost calităţile de care am avut nevoie pentru a deveni campion mondial", a spus Adriano de Souza.

Mick Fanning a încheiat sezonul pe locul secund, în timp ce Gabriel Medina a completat podiumul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu