Premieră pe arena politică. Partidul ȘOR va avea responsabili împuterniciți pentru regiuni

Embed:

Partidul ȘOR aduce încă o premieră pe arena politică din Moldova – instituția reprezentanților împuterniciți pentru regiuni. Aceștia vor elabora programe de dezvoltare a fiecărei localități, în funcție de particularitățile regiunilor.

Responsabilii au fost prezentați în cadrul Forumului național al partidului desfășurat la Orhei, în fața a sute de lideri și reprezentanți ai formațiunii.

Potrivit președintelui partidului Ilan Şor inițiativa pune bazele celei de-a doua etape a activității politice a acestuia.

"Programul nostru este dovada vie a ceea ce am reușit până în prezent să realizăm în municipiul Orhei. Programul nostru este ceea ce azi putem privi cu ochiul liber. Programul nostru nu este scris în birouri, dar în stradă. Acolo s-au reabilitat drumuri, unde s-a instalat iluminat stradal, s-au deschis magazine sociale. Țara noastră trebuie să arate bine și să fie numită Moldova înflorită", a spus preşedintele Partidului "ŞOR", Ilan Șor.

În total sunt 39 de reprezentanți împuterniciți. Aceștia au accentuat că localitățile din țară merită să fie modernizate.

"Crearea acestui institut este o soluție pentru Republica Moldova. Este o soluție unică ca și toate proiectele care sunt inițiate de către domnul președinte și sunt implementate de noi, de echipa partidului politic ȘOR", a spus vicepreședintele Partidului "ȘOR", Marina Tauber.

"Suntem martorii unui forum istoric. Sarcina principală a reprezentantului împuternicit este ca în regiune în care va ajunge să devină unul de-al lor, în care vor avea încredere, în care vor crede și pe care îl vor susține", a spus vicepreședintele Partidului "ȘOR", Reghina Apostolova.

Partidul politic "ȘOR" este una dintre cele mai vizibile formațiuni politice, care a depășit 20 de mii de membri.

"Astăzi punem bazele viitorului Republicii Moldova și viitorului fiecărui cetățean. Mulțumesc!"

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu