PREMIERĂ! Meci amical de minifotbal între echipa MAI și cele ale Ambasadelor. Cine s-a calificat în finală (FOTO)

Au jucat un meci amical de minifotbal de zile mari. Este vorba despre echipa Ministerului Afacerilor Interne și cele ale Ambasadelor.

La meciul amical de minifotbal "Liga Partenerilor", care a avut loc ieri, au jucat echipele formate din reprezentanții Delegației UE în Republica Moldova, cei ai Ambasadelor SUA, Turcia, Cehia, Slovacia, precum și reprezentanții de la PNUD și Marea Britanie.

În echipa Ministerului de Interne a jucat și ministrul Alexandru Jizdan, care la începutul acestui meci prietenesc a mulțumit celor prezenți pentru susținerea acestei inițiative și a menționat despre importanța unor astfel de acțiuni, care vor întări relațiile bune de colaborare.

În finală s-au calificat echipa MAI și echipa formată din reprezentanți ai Ambasadei SUA în RM, iar echipa învingătoare care a primit marele trofeu, a fost cea a Ministerului Afacerilor Interne, scorul fiind 2-0.
 
La finalulul "Ligii Campionilor", toți jucătorii au primit medalii, totodată, au fost oferite diplome pentru cel mai bun portar, cel mai bun golgheter și cel mai bun jucător.
 
Meciul de fotbal a fost organizat în premieră la propunerea Ministerului de Interne, cu susținerea Clubului sportiv central "DINAMO", scopul fiind promovarea modului sănătos de viață și fortificarea bunelor relații de colaborare cu partenerii de dezvoltare.
 
Toți participanții au salutat această inițiativă, astfel a fost luată decizia de a organiza aceste meciuri de fotbal amicale mai des.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu