PREMIERĂ la Ginta Latină. Zeci de oameni au fost să vadă spectacolul Pălăria Florentină

Embed:

Zeci de oameni s-au adunat aseară la Teatrul Ginta Latină, unde a avut loc premiera spectacolului "Pălăria Florentină", după piesa scriitorului francez Eugène Labiche. Elevii de la Centrul de Excelență în Transporturi au fost printre primii care au văzut comedia.

Tinerii au apreciat măiestria actorilor și spun că astfel de piese îi fac să vină mai des la teatru:

"Am rămas plăcut surprins de cele văzute la teatru. Sincer mi-au plăcut actorii noștri cum au jucat, chiar foarte super".

"Cel mai mult mi-a plăcut măiestria actorilor, care se vede că își dedică și își pun sufletul în fiecare gest".

"Cel mai tare mi-a plăcut când s-a pierdut mirele și a fost găsit în casa baronei".

Povestea se învârte în jurul unei pălării din paie, care e mâncată de calul lui Fadinard, un burlac din Paris. Acesta e nevoit să caute o pălărie identică exact în ziua nunții sale. Socrul este cu ochii pe el și la fiecare greșeală vrea să dezlege logodna.

"E o comedie. Fiecare e cu linia lui, viața lui. Personajul meu este un fanfaron, un sentimental, un îndrăgostit și în același timp, un escroc", a declarat Nicu Ţărnă, protagonistul spectacolului.

Potrivit regizorului, pregătirile pentru premieră au durat două luni. Alexandru Cozub spune că în pofida faptului că piesa a fost scrisă în secolul XIX, subiectele reflectate sunt actuale.

"Ar fi o parodie a existenței noastre, a viciilor noastre, a dorințelor noastre, a poftelor și la sigur că ne regăsim cu toții cred că, chiar și în zilele de astăzi", a precizat Alexandru Cozub, regizor.

Preţul unui bilet pentru comedia "Plăria Florentină" variază între 35 și 120 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu