Premieră la gala KOK de la Chişinău. Patru femei se vor confrunta pentru centura de campioană

Embed:

Premieră la gala KOK de la Chişinău, programată pe 1 aprilie. Patru reprezentante ale sexului frumos se vor confrunta în premieră pentru centura de campioană în categoria de 51 de kilograme.

"În ultima perioadă luptele feminine au devenit foarte populare. Noi nu rămânem în urmă cu proiectul KOK. În ultimii ani dezvoltăm luptele feminine şi iată am ajuns la situaţia că avem patru luptătoare, unele dintre cele mai bune în categoria de 51 de kilograme", a afirmat preşedintele FEA, Dorin Damir.

Republica Moldova va fi reprezentată de Nadejda Canţîr. Ea va lupta cu Feride Kirat din Turcia, iar în cealaltă semifinală Esma Hasshass din Olanda se va duela cu poloneza Klaudia Pawicka.

Câştigătoarele celor două semifinale vor lupta pentru centură la toamnă. Moldoveanca Nadejda Canţîr a rămas încântată de această provocare.

"Pentru mine a fost dacă să fiu sinceră un mic şoc. Nu m-am gândit niciodată că voi avea aşa o propunere. Sunt fericită şi foarte împlinită. Muncesc foarte mult şi aştept cu mare nerăbdare ziua de 1 aprilie", a afirmat luptătoarea KOK, Moldova, Nadejda Canţîr.

"Este o premieră în sportul mondial. Practic nu ţin minte să fi fost organizate piramizi cu participarea fetelor. Nadejda va face mai mult decât poate pentru a câştigat semifinala pentru ca lupte în finală pentru centura KOK", a afirmat antrenorul Andrei Grosu.

La prima gală KOK din acest an de la Chişinău sunt programate în total 16 lupte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu