PREMIERĂ! La Chişinău a fost deschis un fan-shop al naţionalei de fotbal a Moldovei

La Chişinău a fost deschis oficial primul fan-shop al naţionalei de fotbal a Moldovei. Acesta este amplasat la intrarea principală a stadionului Zimbru. La dispoziţia microbiştilor au fost puse în vânzare tricouri, costume sportive, fulare, mingi şi ghete. La ceremonia de inaugurare au fost prezenţi jucătorii selecţionatei Ion Jardan, Alexandru Dedov, dar şi membrii federaţiei de fotbal.

"Este un lucru binevenit mai ales pentru suporteri. În sfârşit ei vor avea posibilitatea să-şi procure un tricou, un hanorac, un suvenir cu inscripţiile federaţiei", a spus Ion jardan, fundaş la naţionala Moldovei.

"Îi invităm pe toţi suporteri de a-şi procura maiouri, fulare. Uşile mereu vor fi deschise", a menţionat Alexandru Dedov, mijlocaş naţionala Moldovei.

"Eram restanţieri la acest capitol, pentru că oriunde în lume există astfel de fan shop-uri. Nu doar unul, dar sunt în toate centrele", a precizat Dragoş Hâncu, vicepreşedinte FMF.

Preţul unui tricou original este de 800 de lei, iar fularul naţionalei costă 150 de lei.

"Noi deja am vorbit cu cluburi Rostov, Cagliari şi Istanbul ca să comercializăm maiorile lui Epureanu, Ioniţă şi Gaţcan. Avem fulare foarte frumoase pe timp de vară şi iarnă", a declarat Serghei Barcari, specialist în marketing.

Tricolorii vor juca duminică un amical cu San Marino, iar pe 24 martie reprezentativa ţării noastre se va confrunta cu naţionala Austriei la Viena, meci ce va conta pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu