Premieră în reţeaua de supermarkete "Bomba"!

Reţeaua de supermarkete "Bomba" şi compania Panasonic prezintă o inovaţie pe piaţa tehnologiilor din Republica Moldova: noul aparat de fotografiat  DMC-FS40 (14,1 megapixeli), care se deosebeşte prin faptul că este compact şi un aspect uimitor de stilat.

Aparatul de fotografiat Panasonic DMC-FS40 este dotat cu noul obiectiv de înaltă calitate LEICA VARIO-SUMMARIT, cu o distanţă focală de 24-120 mm (cu echivalentul de 35 mm al camerei) şi o diafragmă F2.5. Datorită unghiului larg al imaginii şi diafragmei uimitoare, acest obiectiv se potriveşte de minune nu doar pentru fotografierea peisajelor, dar şi a obiectelor în mişcare, în condiţii de iluminare proastă.

Funcţia iA Zoom (redimensionare inteligentă) permite mărirea imaginii de până la 10 ori, fără a diminua calitatea imaginii. Regimul unic iA (inteligent automat) îşi asumă pe deplin manevrarea aparatului de fotografiat, iar dvs. nu vă rămâne decât să apăsaţi butonul de declanşare.

Ecranul LCD inteligent cu diagonala de 2,7 inch îşi schimbă în mod automat luminozitatea, în funcţie de condiţiile de iluminare. De asemenea, este oferită posibilitatea înregistrării video la o calitate înaltă şi o rezoluţie de 720p, în formatele MP4 (FS45) sau Motion JPEG (FS40).

Datorită multitudinii de funcţii, noul aparat de fotografiat compact şi stilat Panasonic  DMC-FS40 permite utilizatorului de orice nivel să creeze fotografii şi filmuleţe de o calitate excelentă.

Ştim totul despre aparatele de fotografiat, pentru că avem cel mai mare asortiment. Cunoaştem cumpărătorii, pentru că studiem necesităţile acestora şi ne place să ne ocupăm de ei. Şi de aceea alegem cele mai bune modele ale diferitor producători şi propunem o combinaţie unică a preţurilor şi tehnologiilor.

Nu vă irosiţi timpul pentru a căuta şi a compara, oferta noastră este mai bună şi nu are echivalent pe piaţa Moldovei.

P.

 

 

 

 

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu