PREMIERĂ. BC Rîbniţa a cucerit Cupa Moldovei la baschet masculin

Embed:

BC Rîbniţa a cucerit, în premieră, Cupa Moldovei la baschet masculin. Echipa antrenată de Oleg Pravdiuc a învins-o în finală pe Donbaschet cu scorul de 83-75.

BC Rîbniţa a început mai bine meciul, însă formaţia adversă şi-a revenit în sfertul secund şi a preluat conducerea pe tabelă. Din al treilea sfert, baschetbaliştii din Rîbniţa au preluat din nou iniţiativa.

Cei mai buni jucători au fost Serghei Miachinin şi Nicolai Cojuhari care au reuşit cele mai multe puncte în acest meci şi şi-au ajutat astfel echipa să cucerească mult râvnitul trofeu.

Bucuria jucătorilor de la BC Rîbniţa nu a avut margini.

"Ne pregăteam de acest meci. Am jucat ca o echipă. Ne-a ieşit totul. Am întărit defensiva şi echipa din Donduşeni a cedat", a spus Nicolai Cojuhari, baschetbalist BC Rîbniţa.

"Astăzi nu am fost o echipă, să spunem aşa. Singuri am cedat meciul. Unii jucători nu au fost în formă maximă, nu au jucat sută la sută", a spus Evghenii Tcacenco, baschetbalist Donbaschet.

"Un meci superb. Au jucat două echipe foarte puternice. O partidă dinamică şi tensionată, care i-a ţinut în suspans pe spectatori până în ultimele secunde", a spus Alexandru Abramciuc, preşedintele Federaţiei de Baschet.

În Campionatul Moldovei la baschet masculin, BC Rîbniţa ocupă locul 4, cu 7 puncte acumulate, în timp ce Donbaschet este lider, cu 10 puncte la activ.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu