Prejudicii de circa 39.000 de lei. Doi bărbaţi din Sângerei, încătuşaţi. Ce făceau când se aflau pe teritoriul Capitalei (VIDEO)

Embed:

Doi bărbați, cu vârstele de 27 și respectiv 42 de ani, originari dintr-o localitate din raionul Sângerei, au fost reţinuţi, fiind bănuiţi de comiterea furturilor din locuințe.

Potrivit oamenilor legii, suspecţii au furat din cel puțin două locuințe din secorul Buiucani, de unde au sustras bunuri materiale, şi le-au cauzat proprietarilor un prejudiciu de 38.500 de lei.

Acțiunile infractorilor au fost surprinse de camerele de supraveghere. În acadrul audierilor, aceștia şi-au recunoscut vina. Bănuiţii au declarat că intrau în case pe timp de zi prin forțarea geamurilor din termopan, furau bunuri şi bani. Ulterior, vindeau obiectele furate şi acumulau bani.

O parte din bunurile furate au fost depistate și urmează să fie returnate proprietarilor. Anterior, cei doi au fost judecați pentru infracțiuni similare.

Bărbații riscă o amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau până la patru ani de închisoare.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu