Pregătirile pentru Târgul de Crăciun, pe ultima sută de metri. Strada 31 august 1989 devine pietonală

Zile numărate au rămas până va fi dat startul celei de-a doua ediții a Târgului de Crăciun desfășurat la Chișinău, iar lucrările de amenajare au intrat în linie dreaptă. Începând cu 8 decembrie 2018, ora 00:00, strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Aleksandr Pușkin va fi închisă.

CITEŞTE ŞI: Bradul pentru Târgul de Crăciun din Chișinău trece Prutul (FOTO)

Astfel, până pe 15 ianuarie 2019, traficul rutier va fi redirecționat pe străzile adiacente, iar troleibuzele și autobuzele de rută vor circula pe str. București.

VEZI ŞI: Forfotă mare pe strada 31 August. Muncitorii au început amenajarea Târgului de Crăciun (FOTOREPORT)

Pentru evitarea ambuteiajelor, locuitorii capitalei sunt îndemnați să-și planifice din timp călătoriile, iar șoferii trebuie să respecte indicatoarele rutiere temporar amplasate și să se conformeze cerințelor agenților de circulație.

Pe toată durata Târgului de Crăciun, începând cu 15 decembrie 2018, vizitatorii evenimentului își vor putea lăsa mașinile în locurile de parcare special amenajate, inclusiv în Piața Marii Adunări Naționale, intrarea de pe bd. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni.

În următoarea săptămână, strada 31 august 1989 urmează să fie decorată cu mii de luminițe, pentru a asigura vizitatorilor bucuria de a sărbători "Acasă de Crăciun".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu