Pregătirile pentru Olimpiada de vară 2012 de la Londra, sunt în toi

Embed:

Pregătirile pentru Olimpiada de vară 2012, de la Londra, sunt în toi. În premieră, organizatorii au făcut publice date despre construcţii şi locaţia unor competiţii. Totodată, aceştia pregătesc în detaliu planuri pentru siguranţa Olimpiadei şi a sportivilor.

Cu un an înainte de startul Olimpiadei de la Londra, organizatorii dau asigurări că parcul Olimpic va schimba faţa capitalei londoneze. Chiar dacă pregătirile sunt încă departe de final. Preşedintele comitetului organizatoric, Sebastian Coe, a dezvăluit câteva dintre locurile unde se vor desfăşura competiţiile.

Principala arenă a parcului Olimpic este renumitul stadion Wembley, cu o capacitate de 80 mii locuri şi care, ulterior, va fi gazda meciurilor echipei West Ham United. Dar "Wembley" va fi doar unul dintre terenurile destinate partidelor olimpice de fotbal.

Competiţiile de tenis se vor desfăşura pe Wimbledon All England Club, rezervat de obicei unuia dintre tradiţionalele turnee de Mare Şlem.

Impresionantă va fi , una din cele mai mari dintre cele construite vreodata pentru Olimpiadă. Tot aici se vor desfăşura meciurile de handbal şi întrecerile de scrimă.

Pe de altă parte, organizatorii lucrează încă de pe acum, împreună cu forţele de ordine, la asigurarea bunei desfăşurări a competiţiei.

Olimpiada de Londra se va desfăşura în perioada 26 iulie-12 august 2012.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu