Pregătirile pentru Haloween, ÎN TOI. Cum vor sărbători moldovenii noaptea groazei

Embed:

Când vine vorba despre distracţie, moldovenii nu ţin neapărat la tradiţie. Aşa că, în ultimii ani, au adoptat cu mult drag Halloweenul american. Pentru că până la noaptea groazei au rămas zile numărate, restaurantele şi agenţiile de turism au pregătit oferte înfricoşătoare pentru petrecăreţi. 

Localurile din Capitală promit o noapte de coşmar în sensul bun al cuvântului. Administratorii restaurantelor, cafenelelor şi cluburilor vor încerca să ademenească vizitatorii prin decoraţiuni înspăimântătoare şi meniuri deosebite. Oamenii trebuie să-şi aleagă costumele cu grijă, pentru că cele mai inedite vor fi premiate:

"Vom avea decoraţiuni horror cu sânge, păianjeni. Vom avea un bufet suedez amenajat în stilul sărbătorii. Preţul pentru noaptea de Halloween este de 600 de lei. În el sunt incluse băuturile, aperitivele şi programul distractiv."

Cei mai curajoşi pot sărbători la Castelul Bran din România:

"Sunt destul de mulţi doritori. Însăşi sărbătoarea este în cadrul castelului Dracula. Este toată noaptea deschis castelul. Preţul este de 75 de euro. În preţ este inclus două nopţi de cazare, transportul tur-retur, asigurarea medicală.

La castel, pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Organizatoriii promit o noapte de pomină pentru iubitorii de senzaţii tari. Anul acesta, un site de închirieri desfăşoară un concurs pentru cei care îşi doresc să doarmă în acest loc înfricoşător:

"Veți avea posibilitatea să dormiți într-un sicriu. Nu o să mâncaţi usturoi, nu o să vă atingeţi de argint, nu o să fie oglinzi, lumină, exact cum trăia Dracula." 

Halloween-ul este marcat în ultima noapte din octombrie şi este o sărbătoare de origine celtică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu