Pregătirile pentru carnavalul de la Rio de Janeiro, aproape de sfârşit. Ce surprize pregătesc şcolile de samba

Embed:

Pregătirile pentru carnavalul de la Rio de Janeiro au intrat pe linie dreaptă. Şcolile de samba repetă de zor, indiferent de vremea de afară, pentru a face faţă zilelor incendiare care se apropie. Startul evenimentului va fi dat pe 9 februarie.

În mai puţin de trei săptămâni, şcolile de samba din Rio de Janeiro vor arăta de ce sunt în stare, iar carele pe care dansatorii vor defila în faţa mulţimii au fost împodobite deja. Astfel, repetiţiile, care au loc zilnic şi care pot fi privite gratuit, au adunat sute de curioşi:

"Cerem binecuvântarea "baians", adică a femeilor îmbrăcate în alb şi a patronului nostru, Sfântul Sebastian. Asta pentru a putea face un spectacol de zile mari"

"Vin aici în fiecare an pentru a admira spectacolul, iar ploaia nu este o problemă"

Una dintre cele mai cunoscute şcoli de samba din Brazilia, Grande Rio, promite un spectacol de zile mari, iar pentru a putea face faţă dansatorii s-au antrenat aproape un an. Potrivit autorităţilor braziliene, la Carnavalul de la Rio, care va avea loc în perioada 9 – 12 februarie, sunt aşteptate în jur de şase milioane de persoane.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu