PREGĂTIRI PENTRU PLAJĂ: Costumele de baie sunt la mare căutare în această lună

Embed:
Fie că și-au programat o vacanţă la mare sau o bălăceală la piscină, femeilor nu le pace să îmbrace costumele de baie vechi, aşa că iau cu asalt magazinele de specialitate. Cele dintr-o singură piesă, sport sau cu decupaje îndrăzneţe şi în culorile aprinse sunt în trend vara asta.

"Clientelor le place, costumul de baie întreg poţi să-l porţi şi la bazin şi la mare şi la o plimbare pe plajă seara de exemplu asortată cu o fustiţă. Anul acesta în sfârşit încep să întreabă culorile pentru că din păcate moldovenecele poartă mai mult culoarea neagră, roşie, uniton", a spus administratoarea unui magazin din Capitală, Diana Enachi.

Persoanele romantice pot alege costume cu volane pe bretele. Această femeie a venit împreună cu cele trei fiice să-şi aleagă ţinute pentru o vacanţă în Egipt.

"Fiecare dintre noi şi-a găsit costume de baie. Preţurile sunt foarte bune. Eu mi-am ales un costum stilat ca să îmi placă să-l port la odihnă şi sper să vin şi după al doilea costum."

"Mergem la mare şi mi-am ales un costum care mi-a plăcut foarte mult. Vreau foarte mult în vacanţă şi aştept cu nerăbdare plecarea."

Mezina familie în vârstă de trei ani a îndrăgit atât de mult noua achiziţie încât nu dorea să scoată costumul de pe ea.

"- Nu-l scoate. - Nu îl scot, stai liniştită."

"Mi-au plăcut aceste costume, foarte colorate, o gamă de culori aprinse de vară pentru copilaşi, fetiţe este numai bine. Suntem doamne vrem să fim mereu frumoase, să atragem atenţia nu doar noi la costumul de baie, dar şi asupra noastră."

Un costum de baie creat de designerii autohtoni costă între 200 şi 450 de lei.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu