Pregătiri pentru petrecerea de Revelion. Localurile din Capitală se întrec în OFERTE

Embed:

Ca şi în anii precedenţi, sărbătorile de iarnă majorează veniturile restaurantelor. Cu patru săptămâni înainte de Revelion, localurile din Capitală se întrec deja în oferte şi elaborează meniurile prin care să-şi ademenească vizitatorii.

De pe masa de sărbătoare nu vor lipsi nici zecile de feluri speciale de bucate, pregătite de cei mai buni specialişti.  

Patronii localurilor se gândesc şi la un program artistic inedit.

"Pentru Revelionul din acest an avem o ofertă inedită. Am pus accentul mai mult pe bucătărie, meniul l-am făcut mai special. În viitorul apropiat o să fie deja gata și programul festiv, o să fie un DJ, o să fie un organizator sau hai să-i spunem prezentator la eveniment cu un program artistic", a afirmat administratorul unui restaurant, Ilie Tcaciuc.

"În seara de revelion, ca de obicei, organizăm o searată festivă, ca de obicei facem o tematică. Anul acesta va fi "Celebrity Party". La copii organizăm o sală separată, cu animatori și cu Moș Crăciun. O tombolă cu premiul de o foaie turistică pentru două persoane în munți", a afirmat administratorul unui restaurant, Andrei Berghei.

Nu toți oamenii își doresc însă să petreacă noapte dintre ani în localuri. În pofida ofertelor generoase, unii moldoveni aleg să sărbătorească acasă, în sânul familiei.

"Dacă ai copii, familie nu e o variantă bună să pleci cu copilașii să stai in restaurant, să aștepți meniul, mai bine să stai acasă cu braduțul, cu Moș Crăciu, cu Alba ca Zăpada".

"Ca toți, acasă și apoi vom merge undeva. Nu contează unde sărbătoreşti, ci cu cine".

Petrecerea de Revelion într-un local costă în jur de 100 de euro pentru un adult şi până la 30 de euro pentru copii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu