Pregătiri pe ultima sută de metri. Vedetele promit surprize şi multă veselie la concertul de Ziua Limbii Noastre

Embed:

Pregătirile pentru sărbătorirea Zilei Limbii Române, ce va fi organizată în Piaţa Marii Adunări Naţionale sunt pe ultima sută de metri. Veselie, muzică bună şi distracţie maximă. Asta promit interpreţii care vor evolua duminică. unde am aflat că surpriza serii de mâine va veni din partea fraţilor Advahov şi Alex Calancea Band.

De Ziua Limbii Române pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale vor evolua în premieră concomitent  două orchestre. Este vorba de fraţii Advahov şi Alex Calancea Band.

"Va fi sută la sută live. Repetiţia a fost foarte interesantă. Acest program este pregătit de mai mult timp, am mai combinat un program din anii precedenţi", ne asigură instrumentistul Vasile Advahov.

"Veniţi la concert neapărat, oameni buni pentru că n-o să vă pară rău. E un show care încă nu a fost în Piaţa Marii Adunări Naţionale", ne-a invitat basistul Alex Calancea.

Unii interpreţi sunt extrem de emoţionaţi chiar dacă au ani de experienţă în spate.

"Va fi deosebit că nu am mai cântat niciodată cu o combinaţie dintre orchestră populară şi un bend pop, cum ar fi", spune cu emoţii interpreta Natalia Barbu.

"Sunt de zece ani pe scenă, de fiecare dată parcă e prima şi ultima dată. De fiecare dată am emoţii. Ele sunt legate de diferite momente. Uiţi cuvintele...", împărtăşeşte aceleaşi emoţii şi interpreta Natalia Gordienco.

Tot la repetiţii i-am întlnit pe Nely Ciobanu şi Paşa Perfeni, care spun că vor bucura publicul cu cele mai cunoscute piese.

"Ei au dorit hora din Moldova aşa că să fie Hora din Moldova. Chiar aş fi vrut să văd toţi Moldovenii încinşi într-o horă", spune Nelly Ciobanu.

"Acest aranjament în place şi mai tare, anume orchestra bend şi orchestra de muzică populară. Acum sună pur şi simplu perfect. Cred că pe 31 va fi într-adevăr un concert excepţional", este de părere Pasha Parfeny.

Manifestaţiile dedicate Zilei Limbii române vor începe mâine de dimineaţă cu depuneri de flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi vor continua cu un recital de muzică şi poezie pe Aleea Clasicilor. Iar seara va culmina cu un concert în Piaţa Marii Adunări Naţionale. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu