Pregătiri pe ultima sută de metri pentru decernarea Globurilor de Aur. Cine vor fi moderatorii serii

Embed:

Pregătirile pentru Globurile de Aur sunt în toi. La hotelul Beverly Hilton din Los Angeles a fost întins deja covorul roșu pe care vor păși cu actorii nominalizați în cadrul celei de-a 77-a gale, care va avea loc la noapte. Organizatorii au anunțat și cine vor fi moderatorii unuia dintre cele mai așteptate evenimente mondene.

”Elton John și Bernie Taupin tocmai au fost anunțați. De fapt, vă anunțăm acum că ei sunt prezentatorii Globurilor de Aur. Va fi ceva minunat. Vor mai fi prezenți și prietenii Li Lorenzo, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio.”

O premieră a acestei gale este meniul sută la sută vegan. Potrivit Asociației Presei Străine de la Hollywood, acesta va include risotto cu ciuperci sălbatice, însoţit de varză de Bruxelles și morcovi la cuptor, iar ca aperitiv va fi servită o supă rece de sfeclă galbenă, cu amaranth şi hasmaţuchi.

La desert starurile se vor delecta cu prăjitura Opera, gătită în mod clasic din straturi de pandișpan înmuiate în sirop de cafea, ganaş, cremă de unt cu aromă de cafea şi glazură de ciocolată.

Oaspeţii se vor hidrata cu apă natural alcalină, livrată dintr-o sursă sustenabilă, îmbuteliată în sticlă. Printre vedetele nominalizate la Globurile de Aur sunt Scarlet Johansson, Christian Bale, Antonio Banderas sau Joaquim Phoenix din filmul Joker.

 

loading...

Lasă un comentariu