Preferinţele hoţilor de maşini din Moldova. Care sunt cele mai furate mărci

Embed:

Maşinile germane sunt în topul preferinţelor hoţilor din Moldova. Acest lucru reiese din datele poliţiei, care arată că, anul acesta, cele mai multe automobile furate au fost Mercedes-uri.

Poliţiştii spun că pentru hoţi nu contează modelul automobilului sau vârstă, ci mărcile ale căror piese sunt cele mai căutate pe piață

Potrivit datelor Inspectoratului Naţional de Investigaţii, în jumătate a anului acesta au fost furate 14 Mercedesuri. Clasamentul este urmat de BMW, Toyota şi Volkswagen.

În această perioadă au fost furate câte patru maşini de aceste mărci. Cel mai des, hoţii ochesc maşinile fără sistem de alarmă, parcate în locuri neautorizate. Poliţiştii mai spun că, de obicei, infractorii dau lovitura noaptea.

Oamenii spun că-şi protejează maşinile de hoţi prin diverse metode. În timp ce unii caută cele mai performante sisteme antifurt, alţii se lasă în grija Domnului.

În primele şase luni ale acestui an, în total, au fost furate 95 de automobile, cu 30 mai multe decât în perioada similară a anului 2015.

Polițiștii explică această creștere prin faptul că tot mai mulți cetățeni anunță astfel de infracțiuni, ceea ce prezintă o creștere a încrederii în forțele de ordine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu